Mobile

Tonic Room

The client had a clear vision for more light so we took on the challenge to transform a dark and tired heritage space into a light, airy, warm environment for the newly rebranded Tonic Room. We stripped the interior, replacing all of the lighting, bleaching the existing floor with rock salt and added a feature gold reflective wall. 

More Info

The floor to ceiling colour blocked shelving unit adds height to the already voluminous space, and reflects the brands beautiful pastel colour palette, with fine brass and timber details. Again the brand is reiterated in the detailing of the counter, where patterns are routered into the carcass and sprayed high gloss navy. 

Details & DIMENSIONS

Area: 23 sqm
Location: Kingsland, Auckland  
Date: March 2014

Accolades

INTERIOR Awards 2014 - Best Retail

RED Awards 2014 - Supreme Winner, Personal Group Award, Health & Beauty Division Award, Laminex Joinery Award

BEST Awards 2014 - Silver Award Winner, Spatial: Retail

photography

By Jeremy Toth